Kepes Tábor

A Kepes György Szakkollégium évnyitó táborát az idén szeptember 22-24 között Aldebrőn rendeztük meg. A vezetők és a régi tagok köszöntötték az újonnan felvett hallgatókat. Az új diákelnök, István Gergely örömmel számolt be arról, hogy ismét elnyertük három évre a "Minősített Szakkollégium" címet, és egyúttal köszönetet mondott az akkreditációt is lebonyolító korábbi diákelnöknek, Csay Feliciánnak eddigi munkájáért. A kihelyezett közgyűlésen a tisztviselők megerősítése mellett a következő év szakmai és közösségi programjairól egyeztettünk.

A tábor mindig a közösségépítés színtere. Első nap a Macz Pincészetben láttak minket vendégül, ahol kiváló borokat kóstolhattunk. Második nap Feldebrő templomába látogattunk el, ahol idegenvezetéssel tekinthettünk be a templom múltjába, megcsodálva az altemplom eredeti freskóit. A gyalogtúráról visszatérve mentortanárunk, Kicsák Lóránt bográcsgulyása várt bennünket, melyet indulás előtt közösen készítettünk elő. Délután csapatépítő játékokra is sor került, amelyben a három munkacsoport, a Belső- és a Külső kommunikációs, illetve a Programszervező Munkacsoport mindegyikének 30 megadott szóból kellett egy fiktív történetet kitalálni, majd eljátszani. Olyan történetek születtek, melyek a szakkollégiumi, az egyetemi és a mindennapi életünk szórakoztató helyzeteit mutatták be és elevenítették meg.

Az este folyamán sütögettünk, társasoztunk és megtörtént az új tagok beavatása. Ezután tánccal, énekkel folytatódott az est.

E pár nap csodás emlékei még erősebb csapatszellemet alakított ki a szakkollégisták között, és az eső sem szegte a kedvünket, mert remek hangulat volt.

Nyitott programjaink

Ha szeretnél jobban megismerni minket és betekintést nyerni szakmai életünkbe, akkor várunk szabadon látogatható programjainkra.
A mindenki számára nyitott programjainkról a Facebook vagy Instagram oldalunkon értesülhetsz.


Korábbi programjaink

Kepes György Szakkollégium - facebook

Kepes György Szakkollégium - instagramHa Te is részese akarsz lenni ennek a közösségnek, kövesd figyelemmel a programjainkat és a felvételi felhívásunkat!

Köszönjük az egyetemnek a szakkollégium működéséhez nyújtott támogatását.Legyél te is szakkollégista!